Kommunikatör

Logotyp

Kommunikatör

Lärarförsäkringar startade 1998 och ägs av Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund. Vår verksamhet är en del av en medlemservice och bedrivs utan vinstintresse. Vi finns enbart till för att hjälpa lärare med försäkrings- och pensionsfrågor.

Lärarförsäkringar är inget försäkringsbolag utan upphandlar och förmedlar de bästa produkterna som finns för lärarna på marknaden. Vi förmedlar idag försäkringar upphandlade via Folksam, Bliwa och Sveland Djurförsäkringar. Vi tar hand om all administration kring försäkringarna förutom skadereglering som sköts av försäkringsgivarna. Sedan starten har mer än 265 000 lärare anslutit sig till våra försäkringar. Tillsammans har våra kunder drygt 900 000 försäkringar hos oss. Det är en stor och stark grupp vilket ger förmånliga premier och villkor.

Lärarförsäkringar startade 1998 och ägs av Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund. Vår verksamhet är en del av förbundens medlemservice och bedrivs utan vinstintresse. Vi finns enbart till för att hjälpa Sveriges lärare med försäkringar, sparande och pension.

Lärarförsäkringar är inget försäkringsbolag utan upphandlar och förmedlar de bästa produkterna som finns för lärarna på marknaden. Vi förmedlar idag försäkringar upphandlade via Folksam, Trygg-Hansa och Sveland Djurförsäkringar. Sedan starten har mer än 265 000 lärare anslutit sig till våra försäkringar. Tillsammans har våra kunder drygt 900 000 försäkringar hos oss. Det är en stor och stark grupp vilket ger förmånliga premier och villkor.

Mångsidig kommunikatör till växande kommunikationsavdelning

Från moderna lokaler på Östermalm kommer du som kommunikatör tillsammans med övriga på kommunikationsavdelningen att ansvara för att kommunicera och marknadsföra våra produkter och tjänster, agera kommunikativt stöd internt samt med att utveckla kommunikationsverksamheten.

Du ansvarar för att skapa och uppdatera innehåll för olika kanaler, både digitala och traditionella, som webb, blogg, sociala medier, annonser, kundbrev, kampanjer, broschyrer med mera. Du är en mycket god skribent som också är bekväm med att arbeta med foto och film.

I rollen ingår också att leda och delta i olika utvecklingsprojekt, att arbeta både strategiskt och operativt. En viktig del i arbetet är även att hålla dig uppdaterad om utveckling och trender inom kommunikationsområdet, digitala tjänster och inom Lärarförsäkringars verksamhetsområden.

Du har troligtvis erfarenhet från liknande arbete i kombination med en akademisk utbildning inom medie- och kommunikation, journalistik, marknadsföring eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av webbpublicering, blogg, statistik, foto- och videoredigering, e-postkommunikation och layout. Har du dessutom erfarenhet från arbete inom fackförbund eller försäkring är det meriterande.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med stark teamkänsla och god sammanhållning med låg personalomsättning. Denna sammanhållning skapas bland annat genom gemensamma aktiviteter så som luncher, events och upplevelser.

Dessutom erbjuder vi marknadsmässig lön, kollektivavtal, friskvårdsbidrag på ett välmående, lönsamt och stabilt företag. Är du intresserad av ytterligare arbetsuppgifter och ansvarsområden kan det tillkomma av tillfällig art, främst i projektform.

Är du en person som motiveras av att arbeta med något som är betydelsefullt för andra människor så tror vi att du kommer trivas utmärkt tillsammans med oss. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, 0735 16 52 40. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde efter sommaren. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert