Larmtekniker

Logotyp

Larmtekniker

Wasa Larm är ett larmföretag med hög kompetens inom teknik och säkerhetslösningar. Företaget grundades år 2004 i Göteborg och har idag 10 anställda med kontor i Västra Frölunda. Vi vänder oss mestadels mot företag men installerar även säkerhetslösningar hos privatpersoner. Merparten av våra kunder finns i Göteborgsområdet med vi har även flertalet kunder på andra orter i Sverige. Wasa Larm är heltäckande när det gäller säkerhetsanläggningar. Vi installerar: inbrottslarm, bygglarm, kamerasystem, passagesystem och överfallslarm.

Vi expanderar nu vår verksamhet ytterligare och söker fler larmtekniker till vårt team.

I rollen som larmtekniker hos oss kommer du att arbeta med nyinstallation av mindre larmanläggningar samt utföra service på befintliga system. Du kommer att utgå från vårt kontor i Västra Frölunda och ha hela Storgöteborg som arbetsplats.

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom säkerhetsbranschen och har goda kunskaper av installation och driftsättning inom larm- och kamerasystem etc. Vidare ser vi gärna att du har som ambition att arbeta med de allra senaste produkterna inom dessa områden. Svenska i tal och skrift samt B-körkort är krav.

Som person är du självgående och en naturlig problemlösare. Du kommer att vara företagets ansikte utåt varför det är viktigt att du har hög serviceanda och god social förmåga. Vidare är du målmedveten, lyhörd och kundorienterad för att kunna leverera en optimal säkerhetslösning utifrån varje kunds behov.

Vi erbjuder dig en varierande och flexibel tjänst i ett stabilt och tryggt företag med goda utvecklingsmöjligheter. I vårt team värnar vi om våra anställda och gemenskapen. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. En förutsättning för anställning hos oss är att du som sökande ej finns med i belastningsregistret.

Intresserad och vill veta mer? Denna rekrytering sköts av rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Camilla Drangel, tel. 08 520 017 56. Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert