Informationssäkerhetskonsult

Logotyp

Informationssäkerhetskonsult

Netsecure är ett svenskt IT-säkerhetsbolag som erbjuder konsulttjänster, tekniska lösningar/produkter samt övervakningstjänster via deras SOC. De satsar på IT-säkerhet och Informationssäkerhet med syfte att ta erfarenhet och kompetens till nästa nivå och bli Sveriges ledande IT-säkerhetsspecialist.

Netsecure ägs av personalen och deras huvudkontor ligger i Kista.

Vi växer och söker nu ytterligare en Informationssäkerhetskonsult.

Som Informationssäkerhetskonsult kommer du att ansvara för uppbyggnad och underhåll av Netsecure´s SOC. Du kommer även att utföra kontinuerlig omvärldsbevakning för våra kunder och vara en mentor som dina kollegor kan vända sig till. Du kommer jobba med direkt kundkontakt där du får åka ut till våra kunder och informera om vad som händer på säkerhetsfronten.

Arbetet kräver att du har 3 års erfarenhet av att arbeta som konsult och med liknande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har arbetat med Informations- och IT-säkerhet tidigare.
Vidare är det viktigt att du har kunskap om operativsystem, scripting, switching/routing och olika säkerhetsprodukter. Att du har körkort och kan kommunicera i tal och skrift på svenska, engelska är ett krav.

Akademisk examen inom IT t.ex. systemvetenskap är meriterande.

Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter och varierande arbetsuppgifter. Vi är ett ungt, växande företag med korta beslutsvägar. Vi har fina förmåner och gemensamma event för våra anställda och vill att du ska trivas som anställd hos oss! 

Med hänvisning till vår verksamhet och våra kunder, genomför vi bakgrundskontroller och kommer begära registerutdrag från Polisen för alla som vi anställer.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Netsecure med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer dock att bli direkt anställd av Netsecure. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Camilla Drangel, tel nr 08 520 017 56. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer