CAD-ritare

Logotyp

CAD-ritare

Constant Clean som bildades 1987 och är ett väletablerat företag som säljer, servar och projekterar utrustning för fordonstvätt. Företaget har sedan det bildades arbetat med montering och service av automattvättar. Under 2008 gick vi samman med SEAB, Nordens största distributör av bilvårdsprodukter. Från och med 2009 är vi svensk representant för Christ automattvättar, självtvättar och kringutrustning. Vi utför service av högtryckspumpar, projekterar, säljer och monterar biltvättar, installerar och servar spolutrustning i tvätthallar samt service och montage av all annan förekommande kringutrustning. Huvudkontoret ligger i Huddinge och idag är vi cirka 50 anställda.

Vi växer och söker nu en CAD-ritare till vårt kontor i Huddinge.

I rollen som CAD-ritare hos oss kommer du bland annat arbeta med placeringsritningar av brunnsystem och principskisser för reningsverk. Vidare att du även kommer vara med och strukturera upp i det befintliga CAD-systemet.

Vi söker dig som är nyutexaminerad och är i början av din karriär som konstruktör. Du har goda kunskaper i AutoCAD och har en vilja att utvecklas och att lära dig nya saker. Du är noggrann i ditt arbete, och är en prestigelös, öppen och jordnära person.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett växande och familjärt företag som månar om sina anställda. Vi är ett väldigt glatt gäng med bra förmåner som gillar att göra roliga saker tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Constant Clean AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiell

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert