Kontorskoordinator

Logotyp

Kontorskoordinator

XYZDP skapar miljöer med genomtänkt design och funktion där människan och hållbarhet står i fokus. Vi är ett företag som älskar att ha roligt och att utvecklas, det är vår väg till framgång.

Vi på XYZDP består av projektledare, arkitekter och ingenjörer som alla på sitt sätt bidrar till att uppsatta mål nås. Vi har en bred och samlad erfarenhet för utveckling och implementering av koncept inom retail, där bland annat Audi och Mercedes-Benz tillhör våra kunder. Utöver retail arbetar vi också med bostäder.

Tydliga roller och ansvar inom projektgruppen är viktiga ingredienser för ett lyckat projekt och nu söker vi en handläggande arkitekt till vårt härliga gäng!

 Tydliga roller och ansvar inom projektgruppen är viktiga ingredienser för ett lyckat projekt och nu söker vi en koordinator till vårt härliga gäng!

Koordinator

Som koordinator hos oss kommer du får en varierande och spännande roll där ingen dag är den andra lik. Denna tjänst passar perfekt för dig som studerar eller söker en deltidstjänst på cirka 30-50%, tjänsten är ett vikariat på ungefär ett år.

Denna roll kommer ge dig en spännande inblick i arkitektyrket och du kommer vara involverar i våra projekt. Du kommer bland annat få koordinera ändringar och uppdateringar av ritningar, ansvara för viss kundkontakt och hjälpa till på kontoret.

För att trivas i denna roll är du driven, organiserad och nyfiken. Denna roll kräver mycket eget ansvar och en vana för att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Det är viktigt att du kan prioritera och vill hjälpa till där det behövs.

Vi erbjuder dig en varierande och utvecklande roll på en rolig arbetsplats med spännande projekt. Vi som jobbar här trivs ihop och brukar då och då ses på en AW eller hitta på någon rolig aktivitet efter jobbet.

Känner du att detta skulle kunna vara något för dig? Bra! Tveka då inte att höra av dig.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar XYZDP med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Madeleine Axner tel. 08-520 017 43 eller madeleine.axner@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert