Kalkylator

Logotyp

Kalkylator

DC Wäst grundades 2015 och erbjuder tjänster inom alla typer av byggentreprenader och konceptbyggnationer med hela Sverige som arbetsområde. Vi vill ligga i framkant och vara delaktiga i utvecklingen av svensk byggindustri – vi är övertygade om att byggbranschen är i behov av nytänkande. För oss är det viktigt att vara del av en bransch som värnar om en så liten miljöpåverkan som möjligt. Det sker genom att aktivt arbeta, beakta och utforma lösningar som på bästa sätt bidrar till en hållbar utveckling och att alltid sträva efter att effektivisera processer och tillvägagångssätt. Vi jobbar endast mot företag och är idag 23 anställda, varav 14 tjänstemän.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Kalkylator/Entreprenadingenjör till vårt kontor i Mölndal

Som kalkylator hos oss kommer du vara stationerad på kontoret i Mölndal. Ordinarie arbetstider är 8-17, men du kan även flexa och bestämma själv över dina tider. Vi tror på frihet under ansvar. Dina arbetsuppgifter blir bl.a. att ansvara för framtagande av kalkyler, anbudsgivning, analyser av projekt samt att kostnadseffektivisera materialinköp.

För att lyckas i rollen har du sinne för att effektivisera lösningar i projekt. Vi ser gärna att du är utbildad högskole-/civilingenjör samt har ett par års erfarenhet av kalkylarbete. Du är bra på att kommunicera och drivs av att ta företaget framåt. Vidare är du kostnadsmedveten och har ett ekonomiskt sinne. Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett bolag där det händer mycket saker. Du får vara med på vår resa och får bidra till att ta företaget framåt. Vi erbjuder dig väldigt fri roll med stora utvecklingsmöjligheter. Andra förmåner är fin sjukförsäkring, friskvård samt ett härligt bonussystem. Du kommer till ett bra gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer