VVS-Montör

Logotyp

VVS-Montör

Ekens Rör & Konsult AB är ett familjeföretag grundat 1988. Mottot på firman har alltid och kommer alltid vara, Ekens rör fixar Allt! Det finns aldrig några problem som är för små eller för stora. Ekens Rör är ett auktoriserat VVS-företag. Vi utför alla sorters VVS-arbeten. 

Vi växer och söker ytterligare en VVS-montör

I rollen som VVS-montör får du möjlighet att utgå från hemmet. Arbetsuppgifterna innebär främst traditionella servicearbeten men även mindre ombyggnationer.

För att lyckas i rollen är du en certifierad VVS-montör med 3-5 års erfarenhet av yrket. Vi förutsätter att du har en god social förmåga då tjänsten innebär tät kundkontakt. Som person är självgående och har lätt för att samarbeta. Du är en van problemlösare och du trivs med ett omväxlande arbete med mycket flexibilitet och eget ansvar.

Vi erbjuder dig ett flexibelt och varierande jobb. Du kommer till ett enmansföretag där du har möjlighet att påverka ditt arbete och utvecklingsmöjligheterna är stora. Vi erbjuder fina förmåner, som till exempel sjukförsäkring, friskvård, förmånsbil och telefon. Vår ambition är att företagen ska växa, detta är en möjlighet att vara med på resan från start.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Madeleine Axner. tel.08 520 01 743. Skicka din ansökan snarast via länken eller maila på madeleine.axner@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer