Servicechef

Logotyp

Servicechef

NV Rör är ett väletablerat och engagerat VVS-Företag som tillhandahåller alla typer av VVS-arbeten så som VVS-installationer, service, försäkringsärenden och ROT-jobb i samband med renoveringar av bostäder och kommersiella fastigheter, projektering, rörisolering, märkning och injustering. NV Rörteknik AB hjälper fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Stor-Stockholm med omnejd. Genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla har vi utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och genom rekommendation.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Servicechef.

Som servicechef kommer du ha en bred roll där du får vara med och bygga upp vår serviceavdelning. Du kommer bl.a. ansvara för en praktikant och en lärling samt ha daglig kontakt/kommunikation med olika kunder.

För att lyckas i rollen har du runt 8-10 års erfarenhet inom VVS-branschen. Du är självgående och pålitlig. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du ambitiös och gillar att jobba samt brinner för att ta företaget framåt. Du är engagerad, stresstålig och strukturerad.

Vi erbjuder dig att vara en del i ett väletablerat företag. Vi är måna om våra medarbetare och brinner för att matcha dig så bra som möjligt. Vi har kollektivavtal, tjänstepension och friskvård. Varje år åker vi utomlands och då tar vi även med oss respektive. Vi har bl.a. varit i Berlin och Alperna. För oss är det även viktigt att du känner att du utvecklas, därför är vi öppna för utbildningar. 

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert