Köksarkitekt

Logotyp

Köksarkitekt

XL-BYGG är Sveriges största byggmaterialhandelskedja med ca 140 byggvaruhus i landet. Kedjan är en frivillig fackhandelskedja som utgörs av ett 90-tal delägare som äger och driver en eller flera varuhus. XL-BYGG Faringe AB driver XL-BYGG Faringe i Vällingby och XL-BYGG City på Kungsholmen i Stockholm. Bolaget har ett 20-tal medarbetare och omsätter ca 60 miljoner.

Som medarbetare hos oss tillhör du ett litet men hårt arbetande team. Vi växer, beslutsvägarna är korta, farten hög med många skratt längs vägen. Ledorden för företaget är att det ska vara enkelt och roligt att handla av oss och det uppnås genom rätt medarbetare som har kul på jobbet och tar stort ansvar.

Vi söker nu en köksarkitekt till Kungsholmen

Som köksarkitekt hos oss kommer du att arbeta i vårt unika showroom på Kungsholmstorg. Vi driver kundtrafik till vårt showroom via olika marknadsföringskanaler och event. Våra kunder har höga krav och vi är måna om att möta dem.

Våra processer startar med att kunden kontaktar oss för att beskriva sin vision av drömkök. Därefter träffar vi kunden på ett hembesök för att skapa en tydlig bild av uppdraget och de förutsättningar som finns. Vi följer upp detta besök med ett lösningsförslag och en första offert. Vi tar ansvar från första möte till färdigmonterat kök och uppföljning. Vi har egna hantverkare och sammanbetar med de underleverantörer som krävs för att leverera ett färdigt kök.

För att passa i rollen är du en erfaren kökssäljare med kunskap inom mer än bara kök, till exempel kakel, vitvaror och bänkskivor. Vi arbetar i programvaran Winner och erfarenhet av detta program är ett krav. Du har god datorvana och arbetar dagligen i Officepaketen och affärssystem för order och beställningshantering.

Det är viktigt att du gör en gedigen analys av kundens behov, därefter ritar du ett kök som möter kundens vision på bästa sätt. Vi säljer en helhetslösning där du matchar kundens behov med våra lösningar och leverantörer.

Då vi lägger mycket tid på våra kunder är det viktigt att du har ett affärsdriv och är duktig på att prioritera. Det är viktigt att lägga tid på rätt projekt och följa upp de offerter och förslag vi presenterat för kunder.

Oavsett om affären är inklusive montage eller endast försäljning av material så ingår det alltid koordinering och projektledning för att lösa samarbetet så smidigt som möjligt.

För att trivas i rollen är du social, lösningsorienterad, affärsdriven och van att koordinera. Du är van att driva dina egna affärer och räkna momssatser och täckningsgrad.

Vi erbjuder dig en kreativ roll i ett växande företag. Vi värnar om våra medarbetare och hittar ofta på roliga aktiviteter tillsammans. Det är inte ovanligt att vi går på after works med medarbetare och kunder.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar XL-BYGG med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert