Arbetsledare

Logotyp

Arbetsledare

Eltel är en ledande europeisk leverantör av tekniska tjänster för samhällets kritiska infrastruktur för energi, kommunikation, transport och säkerhet. Vi verkar i kärnan av ett uppkopplat samhälle i ständig förändring. Eltels mission är att säkra kritisk infrastruktur i det moderna samhället. 

Eltel Networks är norra Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. I Sverige har vi cirka 1 900 anställda fördelade över hela landet

Eltel Networks Team Road satsar ytterligare på att bli en ledande aktör när det gäller teknisk utrustning ITS inom området vägtrafik och trafiksystemslösningar. Road utför ny- och ombyggnadsprojekt och underhåll. Team Road ansvarar för drift- och underhåll samt nybyggnation för flera olika kunder. Vi har huvudverksamhet i Stockholm och Göteborg men vi satsar på att ta affärer över hela landet.

Vi söker nu en arbetsledare till vårt team i Stockholm.

Rollen innebär att du planerar och fördelar arbetet mellan yrkesarbetare och underentreprenörer samt motivera dem att utföra sina uppgifter på ett kvalitetsmässigt sätt där kunden står i fokus. Vidare kommer du även att ansvara över beställning av material, utsättning och förmedling av information/ritningar/beskrivningar. Till din hjälp har du våra duktiga underentreprenörer/samarbetspartner och självklart stöd från chefer och kollegor.

Du kommer framförallt att arbeta med service och installation inom El-området i väg-och järnvägsmiljö. Arbetsområdet sträcker sig över hela landet då vi arbetar i olika projekt och entreprenader och du ska därför vara beredd på att resa.

För att lyckas i denna roll har du genomgått en EL-utbildning på gymnasial nivå eller liknade utbildning. Vidare att du har några års erfarenhet som arbetsledare.

Som person är du självgående, strukturerad och noggrann samt förstår vikten av kvalité. Samt att du har ett personligt driv och är en serviceinriktad person. Har du tidigare erfarenhet av installationsarbeten i trafikmiljö är det meriterande. Då tjänsten innefattar arbete i säkerhetstjänst krävs att du uppfyller de lagstadgade medicinska kraven samt att du har B-körkort och även att du har goda kunskaper i svenska

Vi erbjuder dig att komma till ett tryggt och stabilt företag med kollektivavtal som värnar om sina anställda och med villkor som krävs för tjänsten. Du kommer vara en del i ett starkt team med bra sammanhållning. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Eltel med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson tel. 08 511 617 43 alt. mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer