Rörmontör

Logotyp

Rörmontör

KI RÖR AB är ett växande företag verksamma inom VVS-installationer i Stockholms län. Företaget grundades 2010. KI RÖR AB är ett auktoriserat VVS-företag som drivs av tredje generationens rörentreprenörer. Vi på KI Rör besitter stor kunskap inom branschen och hos oss arbetar professionella rörmokare och VVS-ingenjörer. Vi utför allt från enklare servicejobb till större entreprenader åt diverse olika kunder.

Då efterfrågan på våra tjänster är stora behöver vi nu utöka vår personalstyrka med en:

Rörmontör 

Vi söker en rörmontör med yrkesbevis samt minst 3 års erfarenhet. Erfarenhet av entreprenader är meriterande. B-körkort är ett krav. Som rörmontör hos oss bidrar du med problemlösning, är målmedveten och kan arbeta självständigt under eget ansvar samt tillsammans i grupp under arbetsledning. Vi söker dig som är social och har ett stort intresse för VVS-teknik. Du ska trivas i en miljö där man är ärlig och prestigelös i sitt bemötande mot varandra. Då du kommer att representera företaget ute hos våra kunder är det viktigt att du har lätt för att kommunicera, är utåtriktad, serviceinriktad och positiv.

Vi erbjuder dig att komma till ett företag med familjekänsla och fina förmåner. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer