Junior VVS-Montör till LMR Byggnads

Logotyp

Junior VVS-Montör till LMR Byggnads

LMR Byggnads AB grundades 1989. Vi har kontor på Sveavägen i Stockholm och är idag ca 50 anställda. Företaget har lång erfarenhet av nyproduktion av villor, flerbostadshus och grupphusområden.

Vi har byggt upp relationer och kunskap vilket har tillfört förtroende och betydande mervärden för våra kunder. Vi samarbetar med utvalda arkitekter, konstruktörer, inredningskonsulter, installationskonsulter m.fl. LMR har egna projektledare, snickare, elektriker, plattsättare, mark- och anläggningsarbetare och målare.

I takt med företagets utveckling söker de nu en:

VVS-Montör 

I rollen som VVS-Montör kommer du att utgå från hemmet. Arbetsuppgifterna innebär installationer i hela Storstockholm, främst av nyproduktion av villor och flerbostadshus. Du kommer aktivt att delta i planeringsmöten då du själv planerar och styr din egen dag. 

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av nyproduktion, i form av golvvärme, frånluft- och bergvärmepumpar. Du har VVS-certifikat, säkert vatten och heta arbeten. Vidare har du en god social förmåga och en positiv inställning då tjänsten innebär tät kundkontakt. B-Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende. Du är helt självgående, lösningsorienterad, flexibel och serviceinriktad. Vidare tror vi att du trivs med ett omväxlande och socialt arbete med mycket eget ansvar. 

Vi erbjuder dig att vara del i ett välkänt, växande företag. Du kommer till ett företag med stort fokus på sina anställda och deras trivsel. Vi lägger stor vikt på medarbetarnas åsikter och förbättringsförslag. På sikt finns det möjlighet till utökat ansvar. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert