VVS-montör

Logotyp

VVS-montör

TKR RÖR AB grundades år 2009 av Tomas Lakanen. Vi har vårt kontor i Södertälje och arbetar över hela Storstockholm. Vi arbetar med allt från badrumsrenovering till mindre servicejobb. Vi samarbetar med utvalda yrkesgrupper som snickare, elektriker och målare och värnar mycket om kundkontakten samt satsar helhjärtat på varje uppdrag vi utför. Våra kunder är främst företag

Företaget utökar sin verksamhet och behöver en duktig VVS montör som kan stärka upp deras team. Som montör hos oss utgår du vanligtvis från hemmet och arbetar mestadels med servicearbeten allt från större projekt såsom badrumsrenoveringar till mindre servicejobb.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som VVS montör. Vi förutsätter att du är en certifierad VVS montör samt att du har Säkervatten certifikat vidare att du är självgående.

Som person har du lätt för att samarbeta och är en naturlig problemlösare. Du är van att ta eget ansvar och gillar ett omväxlande arbete.

B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett företag där har du har möjlighet att påverka. Du arbetar flexibelt och har stora utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder dig en marknadsmässig lön, telefon samt servicebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar TKR RÖR AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer