Mättekniker

Logotyp

Mättekniker

InfraGeoTech är ett konsultföretag som utför framförallt mätningstjänster men också projektering och projektledning inom bygg- och anläggningssektorn. Fokus ligger på teknik, kompetens och kvalitét. Huvudkontoret är beläget i Bålsta, men vi har även ett platskontor i Nacka, samt ett kontor i Västerås.

InfraGeoTech AB erbjuder tjänster inom mätteknik, projektering och projektledning med fokus på teknik, kompetens och kvalitet. Bolaget grundades 2014 av VD Malin Bergman Solming och Jonas Everstig i Bålsta, strax norr om Stockholm. Idag har InfraGeoTech AB kontor i Bålsta och Västerås, omkring 15 anställda och verkar i hela Stockholms- och Mälardalsområdet.

 Vår affärsidé är att skapa mervärde för våra medarbetare, ägare och kunder och att bidra till att effektiva och kvalitativa tjänster utför inom bygg- och anläggningssektorn. Detta uppnår vi genom tillhandahållande av bred kompetens inom mät- och projekteringsområdet.

 Vår strävan är att samtliga medarbetare ska vara effektiva, motiverade och lösningsorienterade. Vi uppnår detta genom stora möjligheter till att påverka sitt arbete samt att förbättra och utveckla sin kompetens och sina kunskaper.

 

 

Som mättekniker kommer du att utgå från hemmet. Att arbeta som mättekniker/ingenjör innebär mycket kundkontakt och till viss del planering av sin egen tid. I dina arbetsuppgifter ingår inmätning, utsättning och relationshandlingar. Beroende på erfarenhet kommer man att få stöd och coachning i tjänsten av områdesansvarig. På sikt kommer man även att ha ansvar för egna projekt och kunder. Idag använder man sig i första hand av Leicas utrustning på InfraGeoTech, men om du skulle föredra att arbeta med Trimble är också detta möjligt. En förutsättning är dock att du då är trygg med ditt instrument. Det finns möjlighet att arbeta i programvarorna Geo, Topocad, Bluebeam och Autocad.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du ha relevant utbildning och minst 1 års erfarenhet som mättekniker. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en konsultroll samt att du har arbetat med anläggningsjobb. Då tjänsten innebär mycket kundkontakt förutsätter det att du behärskar svenska i tal och skrift, trivs med människor samt har en god kommunikationsförmåga. Vidare är krav för tjänsten att du har körkort.

InfraGeoTech består av ett glatt och härligt gäng som vill tillvarata allas kompetenser. Man får stora möjligheter att påverka sitt arbete och planera sin egen tid. Att man kommer in med en ödmjuk inställning i kombination med att vara uppfinningsrik och orädd är egenskaper som värdesätts högt.

Vi erbjuder: en individuell lön, bra villkor och tjänstebil. Man erbjuds även stora möjligheter att själv planera sin tid och sitt arbete. Som mättekniker på InfraGeoTech kommer man att få arbeta på ett företag där trivsel och arbetsmiljön är av yttersta betydelse.

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg. Skicka din ansökan, tel 08-510 662 01. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer