Servicetekniker

Logotyp

Servicetekniker

Eltel är en ledande europeisk leverantör av tekniska tjänster för samhällets kritiska infrastruktur för energi, kommunikation, transport och säkerhet. Vi verkar i kärnan av ett uppkopplat samhälle i ständig förändring. Eltels mission är att säkra kritisk infrastruktur i det moderna samhället. 

Vårt team som jobbar med teknik i Stockholms lokaltrafik expanderar och behöver fler servicetekniker.

Teamet har under 12 år ansvarat för en stor del av underhållet av tekniska system inom Stockholms Lokaltrafiks (SL) anläggningar. Vi underhåller drygt 30 olika tekniksystem och arbetar med aktiv utrustning i SL:s tunnelbana/lokalbanor/ busstrafik t.ex. fiber/IP-nätverk, ursystem, PA-system, dynamiska skyltar, kamerasystem, telefoni, radio mm. Vi gör allt från projektering till färdiga installationer.

Som tekniker hos oss kommer du framför allt att arbeta med besiktningar, installationer, felsökning samt reparationer. Du får ett omväxlande arbete och kommer hela tiden att lära dig nya saker samt möta nya utmaningar. I tjänsten ingår även beredskap och ibland nattarbete.

För att lyckas i denna roll har du troligen en teknisk gymnasieutbildning (el/tele, elektriker eller motsvarande) och/eller erfarenhet av teknik, underhålls- och installationsarbeten. Som person är du självgående och är en naturlig problemlösare. Du är van att ta eget ansvar och gillar ett omväxlade arbete. Har du tidigare erfarenhet av arbeten i trafikmiljö är det meriterande.

Svenska i tal och skrift samt B-körkort är krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett tryggt och stabilt företag med kollektivavtal som värnar om sina anställda. Du kommer vara en del i starkt team med bra sammanhållning. Andra förmåner är servicebil, mobiltelefon samt friskvård.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Eltel med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert