Serviceelektriker

Logotyp

Serviceelektriker

Elprojekt Stockholm AB grundades av Jan Schmidt och Mats Forsén år 1999. År 2008 blev Marcus Lövrén delägare med styr & regler som ansvarsområde. Numera drivs företaget av Jan Schmidt och Marcus Lövrén. Vi är idag 8 anställda och har vårt kontor i Upplands Väsby norr om Stockholm. Vi har bred kunskap inom elinstallation och industriautomation. Företaget arbetar med allt ifrån service, styr o regler samt mindre entreprenader. 

I takt med att företaget växer söker vi nu en duktig serviceelektriker till vårt team.

Som serviceelektriker hos oss utgår du hemifrån och kommer att arbeta i hela Storstockholm. Vi jobbar mycket åt företag, skolor samt förskolor men även del åt privatpersoner. Arbetsuppgifterna innefattar nyinstallationer, felsökning, drift, reparation samt underhåll.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som elektriker med minst gymnasial utbildning. Vidare är du självgående och erfarenhet av styr o regler är meriterande.

Som person är du ansvarsfull och en naturlig problemlösare. Vi ser även att du har en god socialförmåga då arbetet innebär mycket kundkontakt samt att du gillar att ha ett omväxlande arbete.

Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett tryggt företag med familjekänsla. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen. Andra förmåner är servicebil, mobiltelefon samt friskvård. Vi är även medlemmar i EIO samt har kollektivavtal.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Elprojekt Stockholm AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer