Distriktssköterska

Logotyp

Distriktssköterska

Vlg, Väsby Läkargrupp, grundades 1988 och har idag 40 medarbetare. Sedan januari 2012 drivs mottagningen helt inom vårdval Stockholm. Med erfaren och legitimerad personal finns vi till för patienten under livets alla faser. Vi erbjuder också en komplett företagshälsovård och vaccinationsmottagning. Bland våra anställda finns alla personalfunktioner som krävs för ett komplett vårdutbud.  

Vi söker just nu en distriktssköterska till vår mottagning där vi jobbar tillsammans för hälsa och livskvalité. I rollen kommer du arbeta med att ta hand om våra patienter på distriktssköterskemottagningen och arbeta med livsstilsförändringar på hypertonimottagning etc. Du är utbildad distriktssköterska med förskrivningsrätt. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt vara öppen för samarbete kollegor emellan. Vi erbjuder ett brett, omväxlande och intressant arbete på en dynamisk arbetsplats med god sammanhållning i teamet.

Vi lägger stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service. Generösa öppettider, personlig kontakt och en vård där patienten möter personal den känner igen är vår målsättning. Genom att kombinera primärvård och företagshälsovård har vi en unik bredd.

Vi erbjuder dig att bli en del av vårt företag där du har goda utvecklingsmöjligheter i en stimulerande och omväxlande miljö. Vi är en arbetsplats som uppskattar nya idéer och kreativitet. Vi vill att vår personal ska trivas på arbetet och vår låga personalomsättning tyder på att vi lyckas!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar VLG med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringansvarig Linn Klofsten, Tel, 08 511 617 45. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert