Inredningsarkitekt

Logotyp

Inredningsarkitekt

VIZ Arkitektkontor utför hyresgästanpassningar, inredningsuppdrag, ombyggnad och nyproduktion. Våra uppdragsgivare består mestadels av fastighetsägare, men även uthyrningsföretag. I våra projekt har vi en nära kontakt med fastighetsägaren och hyresgästen då vi planerar den tilltänkta lokalen. Vi är med hela vägen från ritbord via byggarbetsplats till inflyttning. Våra projekt kan variera i storlek, från några hundra kvadratmeter till flera tusen kvadratmeter.

Vi växer och söker nu en inredningsarkitekt!

För att lyckas i rollen som inredningsarkitekt hos oss är du kreativ och har ett vidsynt sätt att se på ditt jobb. Du har ett öga för design och detaljer utöver det vanliga och en vilja att sätta dig in i helheten. Denna roll ställer krav på självständighet och förmåga att leda egna projekt inom inredning. Vi ser därför att du har dokumenterad erfarenhet från ett arkitektkontor.

Arbetsuppgifterna är varierade och innefattar både illustration, viss projektering samt övriga göromål, till exempel uppmätning av lokaler och relationshandlingar. Gällande inredningsprojekten är det viktigt att kunna ta till sig beställarens önskemål och kunna utföra uppdraget inom önskad ekonomisk ram.

Vi arbetar med stor variation vad gäller projekt. Bland annat skolor, gym, restauranger, labb och kontor. Det är meriterande om du arbetat med kontorsmiljöer och exteriöra projekt gällande utformning, till exempel entréer och fasader. Tidigare erfarenhet av att arbeta i ArchiCad är meriterande.

Som person är du nyfiken, social, och har lätt för att samarbeta. Du har lätt för att ta förändringar och trivs i en miljö med snabba beslutsvägar.

Vi erbjuder dig är en central roll i ett nytänkande bolag där du kommer få arbeta nära ägarna som brinner för arkitektur inom fastigheter. Utvecklingsmöjligheter är stora, och nya idéer välkomnas!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar VIZ med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Frida Persson tel 08-520 017 51, frida.persson@jobway.se eller Linn Klofsten 08-511 617 45, linn.klofsten@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert