Arbetsledare

Logotyp

Arbetsledare

Rekryteringsföretaget Jobway hjälper just nu ett hiss och fastighetsföretag som startade 2006 och sedan starten haft sin bas i Haninge Kommun, söder om Stockholm. Oavsett om deras uppdragsgivare äger kommersiella eller privata fastigheter är deras avsikt att de skall agera i partnerskap med fastighetsägaren där dom tillsammans verkar för att ge boenden och hyresgäster en trygg och bra hem/arbetsmiljö.

Organisationen anser att kunskap och kompetens är framgångsfaktorer inom branschen och ser därför till att anställda ständigt håller sig uppdaterade inom sina respektive områden. Målet är att alltid arbeta yrkesmässigt och professionellt och därför är det ett absolut måste att samtliga avdelningar arbetar i enlighet med branschpraxis samt innehar erforderliga certifikat och utbildningar.

Vi söker just nu en Arbetsledare inom hiss/fastighetsdrift!

Som arbetsledare inom hiss/drift så kommer du att arbeta inom fastighet och drift samt vara ansvarig för hiss-avdelningen. Du kommer att vara med och planera och utveckla inom området hiss, samt vara behjälplig med arbetsledning inom fastighet/drift.

För att lyckas i rollen ser vi att du själv arbetar som hissmontör/tekniker samt har erfarenhet av att leda projekt av någon typ. Du bör även vara självgående i ditt arbete och förstå vikten av att planera och arbeta med tidsplaner. Du är orädd och då du kommer ha mycket kontakt med såväl kunder som medarbetare är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med att vara ”spindeln i nätet”.

Som person är du framåt, driven och trivs i ett företag där alla medarbetare stöttar varandra och har mentaliteten att man hjälper till där det behövs.

Du kommer att utgå hemifrån då uppdragen finns över hela stor-Stockholm, och de erbjuder dig ett företag där samarbete, kunskap och engagemang står i fokus.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering besvaras eventuella frågor av rekryteringsföretaget Jobway och rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert