Second-Line Support

Logotyp

Second-Line Support

Vi på L.E.B är bra på stora systemlösningar för fastighetsadministration. Vi gillar det eftersom fastighetsbranschen utvecklas kraftigt just nu, systemanvändarna ställer allt högre krav och IT-tekniken rör sig framåt i snabb takt. Vårt fokus är fastighetsförvaltningen hos de allra största verksamheterna i Sverige – både statliga, kommunala och privata. Vi jobbar med långa kundrelationer och har ett konstant behov av att själva ta fram nya lösningar och dessutom följa med våra kunders nya behov.

Våra värdeord stavas BITS – Betydelsefull, Inkluderande, Transparent, Smart. Med det menar vi att det du gör har betydelse, våra kunder är betydelsefulla. Vi inkluderar personer med olika bakgrund i vårt företag, vi inkluderar våra kunder i vår utvecklingsprocess och systemet inkluderar många olika rutiner i samma lösning. Vi är transparenta och ärliga mot våra kunder, liksom produkten ska vara transparent och tydlig. Vi gör inte bara användarvänliga system utan användarsmarta system, ett snäpp bättre alltså.

Till vårt kontor i Johanneshov söker vi nu en
Systemintresserad Second-Line support

Som Second-Line support hos L.E.B tar du emot frågor och beställningar. Eftersom våra kunder oftast löser vanliga användarfrågor själva via sina Super Users, fungerar vi som Second Line Support, vilket innebär mer komplex felsökning och utredning i produktfrågor. I många fall är det nya frågeställningar som måste lösas, vilket görs både individuellt och i grupp. I arbetet ingår att dokumentera hur nya lösningar byggs så att de går att återanvända med hög kvalitet. Inom gruppen kundtjänst fördelas arbetet så att vi alltid är nåbara vardagar 8-17.

För att lyckas i rollen ser vi att du tidigare har arbetat med systemförvaltning eller annan expertroll inom fastighetssystem, ekonomisystem eller andra tyngre verksamhetssystem. Vi ser även att du har ett intresse för system och IT-teknik samt är van vid att tänka lösningar för större verksamheter.

Som person bör du vara bra på att lyssna, analysera, rådfråga andra, jobba strukturerat och uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Allmän serviceanda och noggrannhet är också viktiga personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig en familjär stämning med en blandning av nyanställda och de som jobbat väääldigt länge. Vi är ett stabilt bolag som har funnits sedan 1990. Vi sitter i nya lokaler nära Globen. Det finns goda möjligheter att utvecklas inom IT-teknik, projektmetodik och fastighetsförvaltning. Vissa delar hos oss är väl inarbetade och fungerar bra, andra delar får du vara med och forma, i både verksamhet och produkt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar L.E.B med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten, tel. 08 511 617 45. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer