Javautvecklare

Logotyp

Javautvecklare

Knowit AB (publ) är ett konsultbolag som, inom den allt snabbare digitaliseringen, skapar unika kundvärden genom att erbjuda gränsöverskridande leveranser från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Knowit består av cirka 2 000 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Estland, Finland, och Tyskland. Knowit AB (publ) är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm.

Vi söker Java utvecklare till Gävle

Knowit i Gävle behöver förstärkning. Vi erbjuder en snabbrörlig, rolig och trygg arbetsplats med utpräglad laganda.

Du kommer att jobba som utvecklare för olika kunder. I många uppdrag jobbar du på plats tillsammans med kunden och ibland i projekt som är placerade på vårt kontor i Gävle.

Du behöver ha god erfarenhet av Java och självklart gillar du att utveckla system av hög kvalité och jobba i team. Arbetsuppgifterna varierar men det är en fördel om du har erfarenhet av Spring och/eller andra ramverk. Vi tror också att du gillar test och att arbeta enligt testdriven utveckling eller andra metoder som bidrar till hög kvalité. I ditt arbete utmanas du av svårlösta problem och löser dem med hjälp av din erfarenhet och ditt kreativa tänkande.

Vi vill att du talar och förstår svenska, har högskoleutbildning eller motsvarande och har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet.

Varför inte ta denna möjlighet? Förutom att erbjuda dig riktigt bra villkor kommer du att få möjlighet att ta ansvar för såväl kundrelationer som utvecklingen av Knowits verksamhet i Gävle.

 

Din bakgrund

Minst 5 års erfarenhet som systemutvecklare inom Java

Spring (i synnerhet Spring Boot)

Maven

Docker

Linux

Javascript (gärna ramverk som React, Redux, AngularJS)

Scrum, kanban eller annan agil arbetsmetod

REST

SQL och databas (Postgres eller Oracle)

Continous Delivery

 

Personlighet

Som person är du nyfiken, utåtriktad och ansvarstagande. Du är kreativ och sporras av att utveckla nya och befintliga relationer. För dig är kunskap viktig och du tycker om att dela med dig av den.

Har du dessutom ett affärssinne som du kombinerar med förmåga att skapa kundnytta så passar du väl in hos oss på Knowit.

 

Du talar och skriver flytande svenska

 

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig 2000 erfarna och högpresterande medarbetare som verkar i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland och Tyskland. Vår kundbas är mycket stark och möjligheterna till utmanande, utvecklande och varierande uppdrag är mycket stor.

 

Trots vår storlek är vi organiserade i mindre och affärsdrivande enheter som är Nära i allt det vi gör. Det innebär att vi är flexibla och kan fatta snabba beslut som kommer dig till godo. I allt ifrån lön till utvecklingsmöjligheter.

 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Knowit med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nahom Maasho 08-520 017 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert