Ventilationstekniker

Logotyp

Ventilationstekniker

Klimatteknik AB är ett familjeägt företag med nybyggda lokaler och stor plåtverkstad/rörverkstad i Finspång. Företaget grundades 1993 och är idag ca 20 anställda. Vi arbetar med ventilation till företag, stora industrier och privatpersoner. Dotterbolaget Värme Sanitet AB är vår partner för rörarbeten och finns nu under samma tak. Vi levererar totalentreprenader med bygg, ventilation, VVS, el och kyl och tar även hand om fastighetservice: VVS, El, Oljebrännarservice m.fl.

Vihar behörighet för:
-OVK Besiktning – Kvalitetsansvarig enl. PBL – Allmän Elbehörighet

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Ventilationstekniker till Finspång

Som ventilationstekniker kommer du främst jobba i Finspång. Du bör ha minst 5-10 års branscherfarenhet inom ventilationsmontage och service. Kunskap inom tillverkning av plåtdetaljer, injustering, elbehörighet, -styr och reglerprogrammering och OVK-besiktning är väldigt meriterande.

Som person är du engagerad och långsiktig. Du drivs av att göra ett bra jobb och att arbeta självständigt.

B-körkort och svenska i tal och skrift är krav. 

Vi erbjuder dig att vara del av ett väletablerat företag. Vi tror på våra anställda och ger dem alla möjligheter att lyckas. Andra förmåner är kollektivavtal och service/förmånsbil. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert