Entreprenadingenjör/Kalkylator

Logotyp

Entreprenadingenjör/Kalkylator

Bergman & Höök Byggnadsaktiebolag omsätter ca 400 miljoner och har idag 40 medarbetare fördelat på 20 tjänstemän och 20 hantverkare. Vi säkrar kvaliteten i projekten genom att vara ISO certifierade 9001 och 14001 samt egna noga utvalda medarbetare. Produktionen består av allt från serviceuppdrag till större ombyggnader och nyproduktion av t.ex. kontor, industri, bostäder m.m.

Allt från totalentreprenader där vi medverkar i tidigt skede till generalentreprenader och delade entreprenader förekommer. Med vår långa och gedigna erfarenhet kan vi hjälpa våra kunder att hitta de rätta lösningarna och därmed optimera ekonomin och kvaliteten i projekten

Vi söker just nu en entreprenadingenjör i Göteborg!

I arbetsuppgifterna som entreprenadingenjör ingår inköp samt kalkyl av både större och mindre bostadsprojekt. Du kommer att arbeta med alla projekt inom bygg och till din hjälp har du en kollega med samma arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen så ser vi att du antingen ska ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, alternativt ha arbetat som arbetsledare och vill byta bana. För oss är det viktigast att du vet hur och vad som krävs när hus byggs. Andra krav är att du har svenska i tal och skrift.

Intresserad och vill veta mer?I denna rekrytering samarbetar IT innovation group med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Maria Sjöman 08-511 617 48. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert