VVS-montör

Logotyp

VVS-montör

Relax Rör & Värme grundades år 2003 av Niklas Olausson. Vi har vårt kontor i centrala Tyresö och mestadels av jobben är i närområdet. Företaget är ett IVT Center och är i grunden installatör av värmepumpar men arbetar i dagsläget med nyproduktion, storbyggen, ROT och värmepumpar. I dagsläget är vi 7 glada medarbetare som värnar om kundkontakt samt rätt och helhjärtad insats i varje uppdrag.

Vi söker nu en självgående VVS-montör till vårt team. Som montör hos oss kommer du främst att arbeta på storbyggen och nyproduktion och på längre sikt ROT och installation av värmepumpar. Du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 7 års erfarenhet inom yrket och är en självgående person som har arbetat med liknande typer av jobb. Du ska tidigare ha arbetat på storbyggen och nyproduktion. Vi förutsätter att du är en certifierad VVS-montör samt är flytande i svenska i tal och skrift, även viktigt med B-körkort. För att göra ett bra jobb hos oss ser vi att du är säker i din roll och tar egna initiativ. Vi vill att du precis som oss sätter dig in helhjärtat i varje arbete för att ge allt.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett företag där du har stor möjlighet att utvecklas. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och aktivt hittar på saker tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Relax Rör & Värme med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten 08-511 617 45. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer