Hisstekniker

Logotyp

Hisstekniker

Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Vi erbjuder hyreslösningar som förenklar våra kunders verksamhet. Bland våra kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor och privatpersoner. 

Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent AB ingår i den finska Ramirentkoncernen, som har verksamhet i 10 länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen. 

Vi söker just nu en hisstekniker till region Öst. I tjänsten ingår att arbeta utomhus och göra allt från att plocka ihop hissens alla delar, ta ut det till arbetsplatsen och montera hissen.

För att lycka i rollen har du minst två års erfarenhet och bakgrund som hisstekniker. Du bör även vara en självgående person som är driven och alltid har en stor respekt för jobbet och säkerheten i arbetet.

Du kommer att ha region öst som arbetsplats, vilket betyder att arbetsplatsen kan vara runt Mälaren. Till att börja med kommer du att utgå från kontoret i Brunna, men målet är att du ska kunna utgå hemifrån så snart du är självgående.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett stort företag med möjlighet att utvecklas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Ramirent med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08-511 617 48. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer