Arbetsledare/projektledare

Logotyp

Arbetsledare/projektledare

Nils Bengtsson Byggnads AB är ett bygg och entreprenadföretag som mestadels inriktar sig på ROT. Våra kunder är mest kommuner, landsting och fastighetsbolag i Stockholmsområdet. Vi är ett företag som ser goda relationer till både kunden och bland våra medarbetare som en mycket viktig del i arbetet. Företaget arbetar heltäckande och är specialiserade på byggprojekt i befintliga, publika lokaler där kundens verksamhet fortgår under byggnadsarbetet.

Vi söker en självgående arbetsledare till våra byggen. Som arbetsledare består din dag av att ansvara för ett eller ett par byggen. Du kommer bland annat ansvara för samordning med underentreprenörer, egna laget, viss ekonomi, Fråga-Svars hantering, dagbok, egenkontroller, mängda och köpa in material samt sköta den övriga samordning som krävs för att arbetet ska kunna bedrivas effektivt och med hög kvalité.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en längre erfarenhet i byggbranschen samt har erfarenhet av att vara projektledare/arbetsledare. Praktisk yrkesutbildning inom branschen är meritirerande och vi förutsätter att du har minst B-körkort samt är flytande i svenska i tal och skrift. För att uppnå de mål som företaget har ser vi att du är säker i din roll i att driva arbetet framåt. Vi vill att du ska vilja utvecklas tillsammans med företaget samtidigt som du är ödmjuk och delar med dig av din kunskap såväl som tar till dig kunskap från andra kollegor.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett företag där du har stor möjlighet att utvecklas och vara med att påverka. Du kommer bli en del i vårt familjära team där vi värnar om en bra gemenskap och sammanhållning.
Andra förmåner är förmånsbil samt friskvård

Intresserad och vill veta mer?I denna rekrytering samarbetar Nils Bengtssons Byggnads AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Maria Sjöman 08-511 617 48. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer