Mätingenjör

Logotyp

Mätingenjör

Mätkonsult startade 1989 och har lång erfarenhet inom mätning. Vi har hög kompetens inom företaget samtidigt som vi vidareutbildar oss för att vara uppdaterade i de utvecklingar som sker.

Vi strävar efter en trevlig och välkomnande arbetsmiljö som inspirerar till goda samarbeten, hög effektivitet och som möjliggör utveckling för alla medarbetare. Vår affärsidé är att utföra mätuppdrag med största precision på effektivaste sätt, anpassat efter varje kunds specifika behov och projekts förutsättningar. 

Vi söker nu en mätingenjör!

För att lyckas i rollen ser vi att du har utbildning inom mätteknik alternativ utbildad mätingenjör och har minst fyra års arbetserfarenhet. Då du kommer arbeta med inmätning och utsättning mot bygg och anläggning, järnväg och väg ser vi det som en merit om du har arbetat inom detta tidigare. Du kan komma att ha flera uppdrag samtidigt och du behöver därför vara effektiv i både din planering och i arbetet. Svenska i tal och skrift är krav.

Som person trivs du med att arbeta både i grupp och själv. Du är ödmjuk som person och för mer än gärna vidare dina egna kunskaper samtidigt som du inte är rädd för att utvecklas och ta till dig ny kunskap. Vidare har du lätt för att kommunicera då rollen kräver kundkontakt.

Vi erbjuder dig att vara del av ett företag som är ISO-certifierat i kvalité och arbetar med Geo och AutoCAD. Företaget har goda resultat från medarbetarundersökningar och erbjuder en arbetsplats där medarbetarna trivs. I rollen ingår servicebil och kontoret finns beläget i Årsta.

Intresserad och vill veta mer?I denna rekrytering samarbetar Mätkonsult med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43 skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert