Arkitekt

Logotyp

Arkitekt

GRID är ett växande arkitektkontor inriktat mot resande, hållbarhet och stadsutveckling. Vi arbetar för långsiktigt ökad tillväxt i samhället och bättre miljö genom ny teknik och effektivt utnyttjande av resurser. Som företag vill vi vara förstahandsvalet när det gäller arkitektkontor med vår inriktning.

Våra uppdrag består av utredning, gestaltning, utformning, projektering och visualisering av okonventionella och tekniska projekt. Exempel på projekt vi jobbar med just nu: ny station för Saltsjöbanan vid Slussen, ombyggnad av station Gullmarsplan, tunnelbanans utbyggnad, nybyggnad av Enlunda bussdepå, personalbyggnad vid Bromma flygplats. 

 

GRID växer och söker nu en duktig arkitekt till sitt härliga team

Som arkitekt hos oss kommer du ofta att arbeta tillsammans med andra arkitekter och teknikkonsulter i komplexa projekt för huvudsakligen offentliga beställare. De system vi utformar påverkar många människors liv vilket ställer höga krav på förståelse för samhället samt konstnärlig och teknisk förmåga.

För att lyckas i rollen ska du ha arkitektutbildning och projekteringsvana. Du bör ha minst 3 års erfarenhet av yrket och det är meriterande om du har jobbat med projektering i programmen AutoCad och Revit. Eftersom de flesta av våra uppdragsgivare är svenska är skrift och tal i svenska ett krav.

För att trivas hos oss är du en driven person som tycker om att ha kul på jobbet. Du är noggrann, kreativ och samarbetsorienterad.

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett team med högpresterande och inspirerande arkitekter som ständigt jobbar för ett hållbart samhällsbyggande. Vi sätter kvalitet framför kvantitet och siktar alltid på långsiktighet i våra samarbeten. Utvecklingsmöjligheterna är stora, och nya idéer välkomnas. Du kommer att få jobba med roliga projekt som ger upplevelser till tusentals människor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar GRID arkitekter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert