Kyltekniker

Logotyp

Kyltekniker

Stevo’s Storkök AB har varit verksamt inom storköksbranschen sedan 1995. Vi säljer storköksutrustning med hög kvalitet och våra leverantörer är utvalda med stor omsorg. Kvalitet, kundservice, rådgivning och utveckling är ledord som genomsyrat Stevo´s Storkök AB ända sedan starten.

Våra lokaler är belägna i Eriksbergs Industriområde, Botkyrka Kommun, där håller vi bland annat kurser/utbildning i vårt utbildnings kök på den storköksutrustning vi tillhandahåller, denna utbildning har visat sig vara mycket uppskattad och användbar bland våra kunder. Läs gärna mer på: http://www.stevos.se/

Idag är vi 11 stycken men behöver bli fler och söker en:

Kyltekniker till Stevos Storkök AB

Som kyltekniker hos oss kommer du arbeta självständigt med installation, service och underhåll av storköksmaskiner. Du kommer att utgå från hemmet och tar dig till och från arbetena med servicebil. Vi arbetar för kommunerna Botkyrka, Huddinge, Ekerö, Tyresö och Nynäshamn.

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som Kyltekniker med kylcertifikat 1. Du har även B-körkort och bor i Stockholm eller i några av kommunerna ovan.

Du erbjuds en tjänst i ett företag där vi värnar om våra anställda. Vi har bra förmåner så som förmånsbeskattad servicebil och utbildningar. Självklart har vi kollektivavtal och dessutom risklunch. Utöver detta ser vi till att hålla en bra sammanhållning med roliga aktiviteter och kickoffer.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stevo’s Storkök AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg på tel. 08 510 662 01. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert