Produktutvecklare

Logotyp

Produktutvecklare

Genera Networks AB är en snabbväxande leverantör av unika lotteriformat och spellösningar till stora europeiska lotterier.

Våra spel karaktäriseras av enkelhet, högt underhållningsvärde, bred distribution och attraktiva vinster, vilket gör dem enastående i sitt slag. Våra spelformat utformas för den senaste teknologin och sprids till såväl etablerade som nya målgrupper på internet, i sociala medier, webb-TV, mobil och traditionell TV såväl som i fysiska spelbutiker.

För närvarande är vi 20 medarbetare och våra största kunder finns i Norden. Vi sitter i moderna och trevliga lokaler på Sankt Eriksplan mitt i Stockholm, och vi befinner oss i en expansiv fas där vi nu stärker vår organisation med medarbetare. Vi erbjuder dig utmanande och nyskapande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta självständigt i en stimulerande miljö med engagerade kollegor och kunder.

Mer information hittar du på www.generanetworks.com.

Om tjänsten

 

Som produktutvecklare hos Genera Networks ansvarar du för att leda utvecklingen av våra produkter och spelformat. Du arbetar strategiskt och långsiktigt, definierar vårt produktutbud samt hjälper våra kunder att skräddarsy formaten till deras respektive marknader.

 I ditt ansvarsområde ingår att definiera och prioritera en backlogg för respektive produkt, utforma kundresan och användarupplevelsen för digitala och traditionella kanaler samt säkerställa att spelformaten innehåller vad som behövs för att säljas och marknadsföras via bred distribution. Du deltar även i innovationsarbete där vi utvecklar framtidens lotterispel. I det arbetet ingår allt från att definiera spelets grundläggande mekanik, konceptualisering, skapa vinstplaner samt förberedelser för att ta ut produkten på marknaden. I utvecklingsarbetet jobbar du även aktivt med att skydda våra immateriella tillgångar.

Rollen är både mångsidig och utmanande och du arbetar i tätt samarbete med ledning, försäljning, våra utvecklingsteam samt våra kunder.

 

Om dig som söker
Du har tidigare erfarenhet av produktutveckling samt lansering av digitala produkter och/eller varumärkesbyggande produktledarskap. Du har även erfarenhet av att arbeta med sociala medier som en del i produktutvecklingsarbetet. I tillägg har du öga för färg och form samt en stark vision om vad som gör en produkt till en framgång. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av strategisk produktledning. Har du en bakgrund från spelbranschen är det också starkt meriterande. Du bör ha en beredskap att resa i Europa samt uttrycka dig flytande på engelska såväl i skrift som tal. Talar du tyska är det också ett plus.

 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nahom Maasho, nahom.maasho@jobway.se eller på tel 070-320 04 35. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert