Administratör

Logotyp

Administratör

Bry Sveriges Socionomkonsulter bemannar med konsulter inom socialtjänsten, driver en BVC i Jakobsberg samt har jour- och familjehem.  Vi har uppdrag året om och i hela Sverige. Utbildning, utveckling, utbyte och umgänge är våra ledord som gör oss till ett kompetent team för våra konsulter, medarbetare och naturligtvis för våra beställare.

På kontoret arbetar sju personer, vi har ett 30-tal konsulter ute på uppdrag och flera familjehem ute i landet. I koncernen finns även BRY HEM AB som äger fastigheter. 

Vi växer och söker nu en duktig administratör till våra fina lokaler i Jakobsberg

Som administratör hos oss kommer du få möjlighet att arbeta i en varierande roll. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta framtagning av material, skriva avtal samt hjälpa till vid patientinskrivning till vår BVC. Utöver detta kommer du få hjälpa till med de olika administrativa uppgifter som dyker upp inom verksamheten.

För att trivas i denna roll är du självständig, lösningsorienterad och serviceinriktad. Du är bekväm med att hoppa mellan olika arbetsuppgifter och vågar ta egna beslut.

För denna tjänst är körkort ett krav.

Vi erbjuder dig en varierande och rolig tjänst i våra nyrenoverade lokaler. Kontoret ligger en kort promenad från Jakobsbergs pendeltågsstation och centrum. Du kommer få möjligheten att utforma ditt arbetssätt tillsammans med din kollega Josefine i det administrativa teamet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar BRY Stockholm AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, 08-520 017 51. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer