Platschef

Logotyp

Platschef

Visionen är att ED gruppen skall vara ett ledande och fristående bygg- och fastighetsföretag som skall skapa övervärden för våra kunder. På företaget är vi i dagsläget cirka 200 anställda fördelade på administration, projektledare, platschefer, arbetsledare och snickare. En av våra styrkor är att ta in och skola upp nya medarbetare, såväl yrkesmässigt som inom bolagets värdegrund och ledningssystem. Våra fyra värdeord är Lagarbete, Ansvarstagande, Kvalitet och Engagemang.

Vi växer och söker nu en Platschef till Södertälje

Hos oss arbetar du aldrig ensam utan ingår i ett projektteam där du har huvudansvaret för att nå uppsatta mål gällande säkerhet, tid, kvalitet och ekonomi.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att se till att arbetet på projekten blir utfört i utsatt tid, vara ansvarig på plats, hålla kontakten med arbetare och kontoret, samt kunna överblicka helheten för att ligga steget före i produktionen. Du kommer att upprätthålla företagets kvalitets- och miljö och arbetsmiljöpolicy ute på arbetsplatserna. Du ska också tillse att projekt pågår och avslutas med god kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi och inom utsatt tidsram.

För att trivas i rollen har du flerårig praktisk erfarenhet som platschef eller arbetsledare av husbyggnation. Du har en Byggteknisk utbildning eller annan relevant utbildning samt erfarenhet. Som personer ser vi att du har förmågan att överblicka helheten och hålla många bollar i luften. Du Är resultat- och lönsamhetsinriktad och har förmågan att samordna såväl egna resurser så som våra underentreprenörer vilket kräver ett handfast ledarskap med förmågan att delegera, sätta krav och entusiasmera. För att du ska bli framgångsrik är det också viktigt att du är utvecklings- och lösningsorienterad.

Rätt person hos oss kommer snabbt att få ett större ansvar och mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar ED Bygg Sverige med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Victoria Tsirkova, tel 08 520 017 55 eller victoria.tsirkova@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer