Säljsupport

Logotyp

Säljsupport

Gewe Promotion är sedan 56 år tillbaka ett familjeföretag inom profil – och presentreklambranschen. Idag är det tredje generationen inom familjen som äger företaget och vi sitter i fina lokaler på Musseronvägen 1A i Huddinge. Här hittar ni även vår yrkesbutik och utställning inom profil och presentartiklar.

Vi växer och söker en Säljsupport med marknadsansvar

Om tjänsten

Som säljsupport ansvarar du för support och service samt inkommande försäljning mot nya och befintliga företagskunder. Du kommer främst att arbeta mot små- och mellanstora företag inom hela stor Stockholm. Du ansvarar för administration och serviceärenden som kommer in och löser de frågor och funderingar som företagets kunder har. Du har även ansvaret att ta emot inkommande samtal samt i vissa fall hjälpa till i den yrkesbutik som finns i anslutning till kontoret. Du kommer även få delta i och ansvara för kundevent, öppnahus och företagens kundshoppar, dessutom få möjlighet att arbeta med vårt varumärke på socialamedier. 

Om dig som sökerVi söker nu dig som är mellan 20-35 år som tycker om att arbeta inom försäljning och service.
Vidare ser vi att du är prestigelös och orädd och har inga problem att gå utanför din trygghetszon. Du gillar högt tempo och tycker det är kul att träffa människor. Du gillar att ha många ”bollar” i luften och arbetar bra självständigt så väl som i team. Det kommer krävas att du är självgående som person då detta är ett fritt och självständigt arbete. Vi ser gärna att du är kreativ då du kommer att arbeta med vårt varumärke på socialamedier, så som vår hemsida, Linkedin och Facebook.

Som person är du ambitiös och initiativtagande vilket visar sig i att du vågar uppsöka nya arbetsuppgifter och är hungrig på att komma in i arbetet och leverera. Tjänsten förutsätter således att du är orädd inför nya utmaningar och trivs med att arbeta både praktiskt och teoretiskt. Du trivs med att samarbeta och du kan planera och organisera dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Sonja Forslin. Skicka din ansökan, tel 08-520 017 40. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer