Barnsjuksköterska/biträdande verksamhetschef till BVC

Logotyp

Barnsjuksköterska/biträdande verksamhetschef till BVC

Bry Sveriges Socionomkonsulter bemannar med konsulter inom socialtjänsten, driver en BVC i Jakobsberg samt har jour- och familjehem.  Vi har uppdrag året om och i hela Sverige. Utbildning, utveckling, utbyte och umgänge är våra ledord som gör oss till ett kompetent team för våra konsulter, medarbetare och naturligtvis för våra beställare.

På kontoret arbetar sju personer, vi har ett 30-tal konsulter ute på uppdrag och flera familjehem ute i landet. I koncernen finns även BRY HEM AB som äger fastigheter. 

Just nu hjälper Jobway en barnavårdscentral med fina lokaler belägen 20 minuters resväg från centrala Stockholm att komma i kontakt med en barnsjuksköterska

Verksamheten kommer huvudsakligen att bedrivas under helgfria dagar, måndag-fredag kl. 08.00-17.00. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på mottagningen, som exempelvis socionomer och psykologer. Du kommer få möjligheten att arbeta i en hemtrevlig och trivsam miljö i nyrenoverade lokaler. Utöver din roll som barnsjuksköterska kommer du ha en viktig roll i verksamheten då du är med och formar mottagningen och det arbete som bedrivs.

Du bör ha en god kommunikationsförmåga, vara professionell och lyhörd i bemötandet av föräldrar och barn för att skapa goda relationer. Tidigare arbete på BVC är ett krav då du skall känna dig trygg i att arbeta självständigt såväl som i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Barnavårdscentralens verksamhet riktar sig främst till föräldrar med barn 0-6 år. Vi erbjuder barnhälsovård i enlighet med barnhälsovårdens nationella basprogram framtaget av Stockholms läns landsting. Vi använder oss av journalsystemet Take Care.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats i fina lokaler. Du kommer du ha stora möjligheter att komma med idéer och våra beslutsvägar är korta.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar mottagningen med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten, 08-511 617 45. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert