Platschef

Logotyp

Platschef

Winge Byggnads AB startade 1969 under namnet Byggeken AB. Sommaren 2013 förvärvades Byggeken AB av Martin Windolf och Sten Georgsson. I samband med förvärvet påbörjades en utveckling av företaget och som ett led i detta genomfördes en namnändring till Winge Byggnads AB.

Bolaget består idag av ett antal medarbetare som arbetat tillsammans under många år i olika konstellationer. Grundtanken i företaget är att ha ett sammansvetsat team med en utvecklad yrkesstolthet. Vi vet att kvaliteten i projekten har en direkt koppling till medarbetarnas kompetens och ansvarskännande och lägger därför stor vikt vid företagets och projektets organisation.

I organisationen har vi erfarenhet från i stort sett alla typer av entreprenadformer, såväl utförande- som funktions- och samverkansentreprenader, stora som små. Vi har historiskt arbetat mycket med skolor, förskolor, kontorsombyggnader och industribyggnader.

Vårt kontor ligger i Järfälla och vårt arbetsområde är hela Storstockholm.

Vi söker en driven platschef som vill vara en del av Winge Byggnads ABs utveckling.

Arbetsbeskrivning
Som platschef på Winge arbetar du i projekt i nära samarbete med arbetschef och entreprenadingenjör. Dina huvudsakliga uppgifter är tid- och ekonomistyrning samt samordning av egen personal och UE.

–      Motivera och stimulera egen personal och UE samt leda och fördela det dagliga arbetet.

–      Ansvara för att projektet styrs mot uppställda mål och att myndighets- och lagkrav efterlevs.

–      Upprättande av produktionstidplan och styrning av produktionen mot denna.

–      Ansvara för att projektbudget hålls och ansvar för ÄTA-hantering

–      Ansvara för efterlevnad av KMA-plan och att kontroller enligt kontrollplan genomförs.

–      Tillsammans med projektets inköpare genomföra inköp.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som platschef så har du förståelse för hela byggnadsprocessen. Du kan se helheten och några moment fram i tiden. Du har gått den naturliga stegen från hantverkare i grunden till platschef eller är utbildad byggnadsingenjör med några års erfarenhet av ombyggnationer. Körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav. Att arbeta som platschef innebär ett högt temo och mycket att hålla reda på så det krävs att du som person är strukturerad och disciplinerad. Du har datorvana och en ledarpersonlighet, du tycker om att motivera dina kollegor och är affärsmässig i ditt arbete. Vi sätter hög vikt vid din personlighet.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag. Ett företag med sund syn på sina anställda. På Winge värnar vi om arbetsklimatet. Våra arbetsplatser kännetecknas av kamratskap, trivsel, samarbete och laganda. Det är därför av största vikt att alla medarbetare, oavsett position, är sociala och prestigelösa personer som fungerar bra i grupp och gillar att samarbeta.  Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter samt eget ansvar. Du kommer till ett gäng som gillar att hitta på roliga saker tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag samt andra bra förmåner.

Intresserad och vill veta mer? I den här rekryteringen samarbetar Winge Byggnads AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Matilda Renliden Direkt: +46 (0)8 520 017 46 mail; matilda.renliden@jobway.se. Ansök snarast via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer