Byggnadsingenjör

Logotyp

Byggnadsingenjör

Kjellander Sjöberg grundades 1998 i Stockholm. KS är ett medelstort arkitektkontor med ett internationellt sammansatt team som leds av fyra delägare. Kontoret har sedan starten vunnit erkännande för sitt arbete inom samtida arkitektur och stadsbyggnad, liksom för sitt aktiva deltagande i samtidsdebatten.

Vi växer och söker nu en byggnadsingenjör till vårt fina kontor på Rosenlundsgatan 40!

Kjellander Sjöberg arkitektkontor drivs av viljan till utveckling och innovation. Vi arbetar gränsöverskridande med utformningen av arkitektur och städer och vi är intresserade av hur vårt arbete kan skapa engagerande och meningsfulla sociala miljöer, på nya sätt.

Vi är ett kontor med högt i tak, informell atmosfär och stark teamkänsla. Vi brinner för vårt arbete och vill ständigt utvecklas vidare och bli ännu bättre på det vi gör. Vi vill tillsammans arbeta med intressanta och meningsfulla uppdrag, i samarbeten som för samhällsbyggandet framåt.

Det är viktigt för oss att skapa och bibehålla en bra arbetsplats med god stämning, gemenskap och engagemang.

Vi söker nu en byggnadsingenjör vars fokus kommer ligga på våra spännande bostadsprojekt. Vi jobbar inte efter klassiska ”mallar” så du bör vara lösningsorienterad och gilla utmaningar! Du kommer få arbeta med  projekt som befinner sig i olika skeden. Du kommer även få möjligheten att verka i en rådgivande roll i tidiga skeden.

I denna roll ingår även ett IT-ansvar vilket innebär att du kommer agera som kontaktperson mot de företag som hjälper oss med teknik i dagsläget samt ansvara för och vidareutveckla våra rutiner. Denna del av rollen öppnar upp för många möjligheter, så som arbete inom Visualisering, 3D modellering och Virtual reality.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med stora möjligheter. För rätt person kommer det finnas  möjlighet att utvecklas och arbeta med nya tekniker.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Kjellander Sjöberg med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, tel 08 520 017 51. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert