Handläggande arkitekt

Logotyp

Handläggande arkitekt

Strombro är en arkitektur- och ingenjörsbyrå som är ledande i Norden på konstruktion och projektering av byggnader i massivträ (CLT). Företaget grundades 2010 och är främst verksamt i Skandinavien, men är regelbundet involverat i internationella projekt.

Kontoret har sedan starten bedrivit forskning och utveckling av hållbara byggnadstekniker, vilket konstant speglas i den arkitektoniska och tekniska processen. Detta för att på ett nytänkande och innovativt sätt kunna förbättra framförallt miljön men även byggnadsindustrin i stort. Trä som byggnadsmaterial är förnybart, hållbart, ekonomiskt och vackert!

Vi har flera spännande projekt på gång och behöver därför förstärka vårt team med en arkitekt.

För att jobba hos oss bör du förutom relevant utbildning även ha några års yrkeserfarenhet som handläggande eller ansvarig arkitekt. Du kommer till ett kontor centralt beläget på Kungsholmen där kärleken för massivträ sitter etsat i väggarna. Vår högsta prioritet är att leverera design av världsklass i stark samverkan med ekologi och hållbarhet. Vi är ett internationellt och mångfaldigt team med mycket kunskap att dela med oss av. Hos oss finns expertisen att tillhandahålla arkitektur som helhet – från idéstadie till färdig byggnad. Du får möjligheten att från start jobba brett och ta stort ansvar.

Vi fortsätter att tänja på gränserna för olika byggnadstekniker – förändrar, förädlar och experimenterar – för att hitta den absolut bästa lösningen för varje ny situation. Vi utvecklas och blomstrar ur erfarenhet och kunskap och tror på att medföra den senaste vetenskapen inom arkitektur och ingenjörskonst till varje projekt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Strombro med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson, tel 08 520 017 51. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer