Junior Testare

Logotyp

Junior Testare

Vår verksamhet startade 1991 som konsultföretag. 1995 övertog vi programvara och personal från dåvarande Svenska Digital Equipment. Vidareutvecklingen av denna programvara har lett till ett brett utbud av lösningar som idag marknadsförs under samlingsnamnet Pythagoras.

Pythagoras är idag ett svenskt företag som ägs av personalen.

Vi har kontor i Sverige – Stockholm och i England – London.

Våra produkter används idag av kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Storbritannien, Nederländerna och Frankrike.

Programvaror från Pythagoras ger våra svenska och internationella kunder överlägsen kvalitet och effektivitet i hantering av information rörande nyttjande av sina byggnader och lokaler

Vi växer och vill därför förstärka vårt team med en:

Junior Testare

Som Testare hos oss testar du våra webbapplikationer och applikationer. Du kommer att arbeta i ett team med fem utvecklare.

För att lyckas i rollen ser vi att du har goda kunskaper i olika typer av testmiljöer. Kunskaper i gränssnitt och funktionstester. Meriterande är om du har 1-2 års erfarenhet av en liknande roll. Vi välkomnar även ansökningar från dig som är nyutexaminerad och kunnig inom området men saknar arbetslivserfarenhet.

Som person är du driven och teknikkunnig, samtidigt som du är och kan jobba självständigt. Vi värdesätter kreativitet väldigt högt, där vi gärna ser att du kommer med nya tankar och idéer kring vår produktutveckling och verksamhet.

Vi erbjuder dig ett produktbolag i framkant där ditt arbete värdesätts och syns. Vi sitter centralt i nya lokaler på Söder Mälarstrand med närhet till det mesta. Vidare erbjuds du marknadsmässig fast lön samt årsbonus, sex veckors semester och möjlighet att arbeta en del hemifrån.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nahom Maasho, tel +4670 320 435, nahom.maasho@jobway.se.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert