Grävmaskinist

Logotyp

Grävmaskinist

AK Entreprenad är ett mindre företag med det stora företagets organisation och har sitt säte på Värmdö. Vi kan erbjuda kompletta lösningar för mark- och anläggningsarbeten i hela Stockholm.
AK Entreprenad är ett dotterbolag till Allerskog & Krantz AB och sedan 2010 så tar vi även hand om markarbeten med vår egen maskinpark. Vi klarar av små till stora jobb, och vi jobbar alltid i tätt samarbete med kunden för att uppnå de bästa resultaten. Med gedigen erfarenhet så tar vi hand om markarbeten, anläggning, grundläggning m.m. på ett smidigt och säkert sätt. Vi hjälper våra kunder att nå målet med material av hög kvalitet som är kostnadseffektiva.

Vi har rankats som ett av Sveriges starkaste företag och ett av Sveriges starkaste företag i tillväxt. Vi ökar i omsättning varje år och målet för 2017 blir över 20 miljoner. Vi behöver därför duktiga och arbetsamma kollegor och just nu söker vi en:

Grävmaskinist

Som grävmaskinist hos oss kan din roll variera lite beroende på vilken maskin du kommer köra.
Men vi arbetar mycket åt vårt moderbolag där vi gör allt från skog till färdigplanerad tomt. Bland annat gräs, plattor, pooler, alla rördragningar, mura m.m. Vi hjälper även privatpersoner samt får göra mer exklusiva arbetet. Det är många gånger sommarstugor i 500-700kvm klassen med tillhörande tomtplaneringar. Dessa arbeten kräver väldigt mycket från dig som maskinist då det oftast är trångt och komplicerade arbeten men väldigt roligt. Vi arbetar runt om i Stockholm och har just nu projekt i Danderyd, Sollentuna, Saltsjöbaden, Värmdö, Ingarö och Vallentuna.

Vi söker dig som har minst 3–4 års erfarenhet som grävmaskinist, du ska ha jobbat med mark och anläggning inom området VA, terrasser och grundläggning. B-körkort för personbil samt förar- eller utbildningsbevis för grävmaskin är ett krav och det är meriterande om du har C-körkort. Utöver det tar du hand om maskinerna som de vore din egna. Det är även en fördel om du bor lokalt i Nacka/Värmdö.

Som person är du driven, engagerad och en grym problemlösare som tar egna initiativ. För oss är det väldigt viktigt med noggrannhet och att man är ordningsam. Du trivs att arbeta i team men klarar även av att arbeta självständigt

Vi erbjuder dig en tjänst i ett mindre företag med det stora företagets organisation, vilket blandannat betyder att vi har alla kollektivavtal, alla försäkringar som arbetstagaren kan använda sig utav. Vi är under uppsving och uppmuntrar vår person att ge förslag på hur de vill att företaget ska gå vidare, vår personal är viktig och har därför mycket inflytande. Vi försöker alltid att göra det så bra som möjligt för den anställde och vi förutsätter att den ger tillbaka minst lika mycket. Utöver det ingår bl.a. bil och telefon i tjänsten. I övrigt är vi ett mindre gäng med olika åldrar, allt ifrån 25 – 45år. Vi har en familjär känsla och ser till att hålla en bra sammanhållning med aktiviteter och middagar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel 08-520 617 45. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer