Platschef

Logotyp

Platschef

Koncernen Contiga är en av Nordens främsta entreprenörer av prefabricerade stomlösningar för husbyggnation. Koncernen sysselsätter drygt 1000 personer, varav cirka 300 i Sverige. Koncernen Contiga har fem fabriker i Norge, två i Sverige, en i Danmark och en i Tyskland.

Contiga har över 40 års bransch-erfarenhet och är den största svenska producenten av prefabstommar med egen tillverkning av både stålstomme och betongelement. Att ha både stålverkstad och betongelementfabrik in-house bidrar till kostnadseffektiva helhetslösningar, stor flexibilitet, snabba leveranser och smidig produktionssamordning. Våra viktigaste produkter är stommar till kontor, hotell, offentliga byggnader och större flerfamiljshus.

Vi söker en Platschef  

Som platschef kommer du tillsammans med projektledare att ansvara för montage av stommar. Du kommer att vara spindeln i nätet och sköta kontakten med projektledare, beställare, egen personal, leverantörer, interna avdelningar samt företag och organisationer som berörs av projektet. I rollen ingår även inköp av material, hyra utrusning samt att ansvara för arbetsmiljön och personalansvar. Du ska se till att tider och budget hålls för projektet vilket innebär att ha stort fokus ligger på noggrann planering och administration men du kommer även att ha en operativ roll på byggarbetsplatsen. Som platschef har du även personalansvar egen personal på arbetsplatsen.

Kvalifikationen

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som platschef/arbetsledare inom byggbranschen. Det är meriterande om du har erfarenhet av stål- och betongprefab men inget krav. Ett intresse för området samt en vilja att lära är dock en förutsättning. Utbildning inom området är meriterande och vi ser gärna någon som har arbetat sig upp den långa vägen.

Då rollen ofta är krävande ser vi att du som person är stresstålig och van att hålla många bollar i luften, även under pressade situationer. Då du kommer att ha kontakt med många olika människor är det viktigt att du har god social kompetens och en bra kommunikativ förmåga.

Vi erbjuder dig arbete ett i växande och framgångsrikt företag med hög tillväxt. Företagsstrukturen är platt och beslutsvägarna är korta, vilket gör att du får stor möjlighet att påverka och vara delaktig. Du kommer att jobba självständigt med spännande och varierande projekt. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Tobias Knutsson, tel 08 – 511 617 45. Ansök via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

 

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer