Handläggande arkitekt

Logotyp

Handläggande arkitekt

Belatchew Arkitekter grundades 2006 av Rahel Belatchew Lerdell. Kontoret har sitt säte i Stockholm, Sverige, men verksamheten är internationell. Belatchew Arkitekter arbetar inom ett brett spektrum av projekt, från stadsplanering och bostäder till interiörer, kontor och detaljhandel.

Under företagets första 10 år har Belatchew Arkitekter vuxit till att omfatta även den innovativa studion Belatchew Labs samt fastighetsbolaget Belatchew Fastigheter.

Belatchew Arkitekter har mottagit flera utmärkelser under de senaste åren, bland andra the Architectural Review MIPIM Future Project Award 2015, Smart Living Challenge 2014, Design S 2014 och Årets Arkitekt 2006/2007. Belatchew Arkitekters projekt har publicerats i många olika internationella tidskrifter och i flertalet böcker.

Belatchew Arkitekters styrka ligger i de idéer som tas fram och förmågan att göra välgrundade analyser och i nära samverkan med beställaren ta fram de för platsen bästa lösningarna.

Handläggande Arkitekt

Som handläggare är det du som håller i projektet och alla kontakter externt mot kund och övriga konsulter.

Vi söker dig med minst fem års erfarenhet av projektering i alla skeden från skiss till bygghandlingar. Kunskaper i Revit är ett krav. Du bör ha en vilja och förmåga att utvecklas som ledare. Vidare har du en god gestaltningsförmåga.

Som person är du utåtriktad med god social förmåga och van att ha kontakt med kund. Du är noggrann, tycker om att arbeta i ett högt tempo, tar egna initiativ och kan arbeta självständigt. Du är intresserad av att ta en aktiv roll i företaget och tillsammans skapa gemensamma framgångar.

Vi erbjuder dig en spännande och varierande tjänst i ett företag under ständig utveckling. Hos oss ges du möjlighet att arbeta med Belatchew Labs, som är en studio inom Belatchew Arkitekter som arbetar med experimentella projekt i syfte att undersöka och testa nya metoder samt finna lösningar på stadens problem, idag och imorgon.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Belatchew Arkitekter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, tel. 08 520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert