VVS-Montör

Logotyp

VVS-Montör

Jts Rörservice AB är ett etablerat företag sedan 1991. Vi är verksamma i hela Stockholmsområdet och arbetar i huvudsak med all form av VVS och projekten innefattar nyproduktion, service och badrumsrenoveringar. Kontoret ligger i Saltsjö-boo och där har vi även ett showroom över olika köks- och badrumslösningar.

Just nu växer vi och söker en

VVS-Montör

Som VVS-Montör hos oss kommer du att ha en bred roll. Arbetsuppgifterna är varierade med allt från serviceuppdrag, badrumsrenoveringar till större nyproduktionsprojekt. Arbetsdagen börjar du med att utgå från hemmet. Har du fallenhet och intresse för något specifikt område kan du inrikta dig mot det.

För att lyckas i rollen är du en självgående och fullbetald VVS-montör med certifikat och några års erfarenhet av branschen. Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du engagerad och ansvarsfull och brinner för god kvalité mot både kunder, leverantörer och dina medarbetare. Du är driftig och gillar att ta egna initiativ. På sikt är tanken att du ska leda och driva dina egna projekt.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag som lägger stort fokus på att utveckla sina anställda. Du erbjuds stora möjligheter att arbeta inom det området du brinner för oavsett om det är inom service badrumsrenoveringar eller nyproduktion. Vi arbetar aktivt med teambuilding för att få ett sammansvetsat gäng vilket vi alla värdesätter högt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Jts Rörservice AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel, 08 510 662 01. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert