Ekonomiansvarig

Logotyp

Ekonomiansvarig

Bry Sveriges Socionomkonsulter bemannar med konsulter inom socialtjänsten, driver en BVC i Jakobsberg samt har jour- och familjehem.  Vi har uppdrag året om och i hela Sverige. Utbildning, utveckling, utbyte och umgänge är våra ledord som gör oss till ett kompetent team för våra konsulter, medarbetare och naturligtvis för våra beställare.

På kontoret arbetar sju personer, vi har ett 30-tal konsulter ute på uppdrag och flera familjehem ute i landet. I koncernen finns även BRY HEM AB som äger fastigheter. 

Just nu växer vi och söker en

Ekonomiansvarig

Tjänsten innebär att sköta all ekonomi för de olika verksamheterna vid vårt nyrenoverade kontor i Jakobsberg. Inledningsvis är tjänsten på deltid, på sikt kan detta utökas då vi hela tiden växer.  För att lyckas i rollen har du arbetat med ekonomi i några år och har breda kunskaper inom området och trivs med omväxlande uppgifter. Vi arbetar i Fortnox. 

Dina arbetsuppgifter

* Löpande leverantörsreskontra

* Fakturahantering

* Registrering i Fortnox

* Lönehantering i Visma

* Avstämningar

* Fastighets dokumentation

* Behjälplig vid bokslutsarbete

Det är meriterande om du arbetet på redovisningsbyrå samt har kunskaper i Fortnox.
Som person är du noggrann och prestigelös med ett stort intresse att lära dig nya saker. Du är prestigelös och ödmjuk samtidigt som du inte är rädd för att komma med egna initiativ. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar BRY Stockholm AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Tobias Knutsson tel, 08 511 617 45. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer