Projektledare

Logotyp

Projektledare

Nordisk VVS grundades år 2000 och har sakta men säkert vuxit till ca 30 medarbetare idag. Kontoret ligger i Hägersten. Vi arbetar med all typ av traditionell VVS mot företagskunder. Alla har vi samma inställning – vi tar ett helhetsansvar för vårt arbete och ser till att det blir ett smidigt projekt för alla inblandade.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Projektledare

Som projektledare är dina främsta uppgifter att leda och planera arbetet för olika projekt, samt hålla koll på att projekten genomförs inom de ekonomiska ramar som givits. Du sköter kontakten med kunder och leverantörer under projekten. Du ansvarar för ca 2-5 projekt samtidigt, beroende på storlek.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:
– Projektledning med ansvar för tid, kostnad och kvalitet. – Kostnadskalkyler / Kostnadsstyrning – Projekteringsledning – Beräkningar – Upphandling – Igångkörning – Besiktning

För att lyckas i rollen har du tidigare flera års erfarenhet som montör samt några års erfarenhet som projektledare inom branschen. Körkort och svenska i tal och skrift är krav.
Som person har du lätt för att se och förstå helheter. Du är kostnadsmedveten i frågor kring t ex materialval samtidigt som du är lyhörd för kundens önskemål och ser möjligheter till merförsäljning. Du är engagerad, positiv och har lätt för att stötta och peppa andra omkring dig. Vidare är det väldigt positivt om du är lösningsorienterad.

Vi erbjuder dig att vara del i ett stabilt företag med människor som har en bred erfarenhet från branschen. Vi har kollektivavtal, friskvård, tjänstepension m.m. Rollen som projektledare innebär frihet under ansvar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Nordisk VVS med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01 . Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert