Installationselektriker

Logotyp

Installationselektriker

Glacell är en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen. Vi utför heltäckande lösningar inom el: automation, installation, reservkraft, vägbelysning, data/tele, säkerhet och solenergi.

Vi konstruerar lösningar, installerar och monterar samt utför service och underhåll Inom alla segment. Vi har egna verkstäder där vi utför service och underhåll.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Installationselektriker

Vi söker dig med en bakgrund inom elinstallation till våra projekt inom Mälardalen, Stockholm. Som elektriker hos oss på Glacell kommer fokus ligga på nyproduktion av flerfamiljsbostäder, vägbelysningsentreprenader och solsinstallationer.

Vi söker dig som är teknikintresserad och som har ett stort engagemang i ditt arbete. Du är resultatfokuserad, noggrann och mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du trivs med att arbeta i grupp och har lätt för att samarbeta. Du är serviceinriktad och anstränger dig för att leverera bra lösningar till kund.

Hos oss får du ett varierande arbete med mycket kundkontakter där du är delaktig i hela processen – från första bottenplattan till sista belysningsarmaturen. Varje projekt är lika viktigt och vi vill därför ha dig med drivet och viljan att utvecklas.

Du som söker tjänsten bör ha en 3-årig yrkesutbildning inom el eller annan likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet som elektriker, och tidigare erfarenhet av installationsarbete. Du har god datorvana och grundläggande kunskaper i att läsa ritningar och kopplingsscheman. Har du utbildning inom mobila arbetsplatsformar, heta arbeten och arbete på väg 1 + 2 är detta meriterande.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer