Sjuksköterska till BVC

Logotyp

Sjuksköterska till BVC

Bry Sveriges Socionomkonsulter bemannar med konsulter inom socialtjänsten, driver en BVC i Jakobsberg samt har jour- och familjehem.  Vi har uppdrag året om och i hela Sverige. Utbildning, utveckling, utbyte och umgänge är våra ledord som gör oss till ett kompetent team för våra konsulter, medarbetare och naturligtvis för våra beställare.

På kontoret arbetar sju personer, vi har ett 30-tal konsulter ute på uppdrag och flera familjehem ute i landet. I koncernen finns även BRY HEM AB som äger fastigheter. 

BRY Stockholm AB söker tre legitimerade sjuksköterskor på hel- och deltid till barnavårdscentral belägen i hjärtat av Järfälla, i kommundelen Jakobsberg. Verksamheten är i uppstartsskede med planerat startdatum 1 april. Verksamheten kommer huvudsakligen att bedrivas under helgfria dagar, måndag-fredag kl. 08.00-17.00. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på mottagningen. Utifrån barnhälsovårdsenhetens målsättningar ska verksamheten verka för att bidra till bästa möjliga fysiska, psykiska och sociala hälsa för barn. Verksamheten ska även förebygga ohälsa hos barn samt tidigt identifiera och initiera åtgärder vid problem i barns hälsa, utveckling och uppväxtmiljö. Vi arbetar därför i team med både socionomer och psykologer. Du kommer få möjligheten att arbeta i en hemtrevlig och trivsam miljö i nyrenoverade lokaler.

Sjuksköterskan ska ha god kommunikationsförmåga och vara professionell och lyhörd i bemötandet av föräldrar och barn för att skapa goda relationer. Du bör ha erfarenhet från tidigare arbete på BVC och känna dig trygg i att arbeta självständigt såväl som i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

BRY Stockholm AB ingår i koncernen BRY som omfattar företagen Sveriges Socionomkonsulter, BRY jour- och familjehem samt Sveriges Socionomers hem.

BRY Stockholms verksamhet riktar sig främst till föräldrar med barn 0-6 år. BRY Stockholm erbjuder barnhälsovård i enlighet med barnhälsovårdens nationella basprogram framtaget av Stockholms läns landsting. Vi använder oss av journalsystemet Take Care.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar BRY Stockholm AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Tobias Knutsson tel, 08 511 617 45. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert