Områdesansvarig testledare

Logotyp

Områdesansvarig testledare

Tellox styrka ligger framförallt i vår erfarenhet. Våra konsulter har många års erfarenhet av att arbeta med kunder inom finansbolag och inom IT-branschen. Vår samlade erfarenhet ger oss en trygghet i vårt dagliga arbete och påvisar vår kunskap om finans- och IT-branschen. Anlitar man en konsult har man tillgång till hela Tellox samlade kompetens och kunskap. Tellox arbetar idag med kunder såsom SG Finans, Santander Consumer Bank, Nordea Finans, Handelsbanken och DNB. Vill du vara en del av ett erfaret gäng där du får komma med egna idéer och komplettera oss med dina kunskaper?

Vi söker nu en:

Testledare

I rollen som Testledare kommer du arbeta med att hjälpa Tellox kunder att kvalitetssäkra ITlösningar för leasing, lån och avbetalning. I din roll planerar, utför och följer du upp testarbetet samt leder ett testteam av varierande storlek. Testarbetet kan vara system- och systemintegrationstester eller acceptanstester. Tjänsten passar dig som gillar att ha ett stort inflytande över vad du gör, få möjlighet att bidra med dina kunskaper och alltid arbeta med relevanta projekt som ger direkt affärsnytta.

Vi söker dig som är en bra ledare med god kommunikationsförmåga. Du vill leda ditt team enligt de mål som sätts upp tillsammans med projektledaren och kunden. Du har ett strukturerat arbetssätt och en gedigen erfarenhet av att forma och leda testarbete. Du har ett brinnande intresse för mjukvarutest. Du har en god förmåga att sälja in dina idéer. Du bör vara en person med god social förmåga, vara professionell i din yrkesroll samt gilla både IT och verksamhet. Rollen som Testledare innebär dessutom att genom en stark drivande kraft utveckla Tellox verksamhet inom området test och säkerställa att Tellox är bland de främsta oberoende leverantörer av konsulttjänster inom området.

Områdesansvarig

Rollen som områdesansvarig innebär att genom en stark rivande kraft utveckla Tellox verkasmhet inom området test och säkerställa att Tellox är bland de främsta oberoende leverantörer av konsulttjänster inom området. Du ansvarar för att bygga ”Tellox testtjänster” vilket innebär att skapa förutsättningar för att vi ska vara den mest attrakitiva leverantören för våra kunder och prospekts och den mest attraktiva arbetsgivaren för våra konsulter. Du ansvarar för områdets övergripande marknadsbearbetning och försäljningsplanering

 

Krav
– Högskoleutbildning.
– Goda kunskaper i olika testmetoder och testverktyg.
– Erfarenhet av testledning inom Bank/Finans och gärna inom produkterna leasing, avbetalning och lån.
– Gärna erfarenhet av både manuella och automatiserade tester.
– Flytande svenska & engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos Tellox kunder. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter inom ett växande och lönsamt konsultföretag. Vi tror på frihet under ansvar och balans mellan arbete och fritid. När Tellox gör bra resultat utgår resultatbonus till alla medarbetare. Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nahom Maasho, tel 08 – 520 017 43. Ansök via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer