Systemutvecklare

Logotyp

Systemutvecklare

Tellox styrka ligger framförallt i vår erfarenhet. Våra konsulter har många års erfarenhet av att arbeta med kunder inom finansbolag och inom IT-branschen. Vår samlade erfarenhet ger oss en trygghet i vårt dagliga arbete och påvisar vår kunskap om finans- och IT-branschen. Anlitar man en konsult har man tillgång till hela Tellox samlade kompetens och kunskap. Tellox arbetar idag med kunder såsom SG Finans, Santander Consumer Bank, Nordea Finans, Handelsbanken och DNB. Vill du vara en del av ett erfaret gäng där du får komma med egna idéer och komplettera oss med dina kunskaper?

Vi söker nu en:

Systemutvecklare

I rollen som Systemutvecklare kommer du arbeta med att hjälpa Tellox kunder att kvalitetssäkra IT-lösning för leasing, lån och avbetalning. Du kommer ingå i ett team av systemutvecklare och arbeta med krav, lösningsförslag, utveckling och test för leasingsystem. Tjänsten passar dig som gillar att ha ett stort inflytande över vad du gör, få möjligheten att bidra med dina kunskaper och alltid arbeta med relevanta projekt som ger direkt affärsnytta.

Vi söker dig som vill förvalta och supportera leasingsystem. Du har ett strukturerat arbetssätt. Du har ett brinnande intresse för våra kunders verksamhet och förstår bokföring. Du bör vara en person som gillar att samarbeta, vara professionell i din yrkesroll samt gillar både IT och verksamhetskunnande. Som person är du någon som trivs att jobba på det lilla och förtroliga bolaget och som aldrig blir klar med att lära sig/lära ut nya saker. Du är lösningsorienterad, nyfiken och nogrann i ditt sätt att arbeta.

Krav
– Högskoleutbildning eller motsvarande
– Goda kunskaper i programmering/systemutvckling
– Flytande svenska & engelska i både tal och skrift
– Kunskap om Cobol, Linux och SQL. 

Vi erbjuder möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos Tellox kunder. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter inom ett växande och lönsamt konsultföretag. Vi tror på frihet under ansvar och balans mellan arbete och fritid. När Tellox gör bra resultat utgår resultatbonus till alla medarbetare.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult rekryteringskonsult Nahom Maasho, tel 08 – 520 017 43. Ansök via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer