Produktutvecklare

Logotyp

Produktutvecklare

Paragon Nordic AB grundades 1956 och vi är idag knappt 200 anställda med fyra fabriker; två i Sverige, en i Norge och en i Litauen. För våra kunders räkning utvecklar och producerar vi konsumentprodukter som exempelvis hårvårdsprodukter, hushållsprodukter, teknisk/industriella produkter och medicinska produkter. Vi är nordens största aerosoltillverkare men vi utvecklar och producerar även många andra produkter som inte är aerosoler. Exempel på detta är produkter i tuber, glasflaskor, dispensers, roll on och pumpflaskor.

På Paragon Nordic arbetar vi för att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar vi hundratusentals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp.

Paragon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom kosmetik, teknik, livsmedel, hushåll och pharma åt våra kunders varumärken. Vi har produktionsenheter i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Vi är stolta över att stötta våra kunder hela vägen från en produktidé tills dess att de har en färdig produkt i handen. Genom att vara en partner som med kunskap och engagemang utvecklar och förverkligar produkter och varumärken på ett högkvalitativt och hållbart sätt är det vår övertygelse att vi skapar en långsiktig lönsam tillväxt.

Till kontoret i Vallentuna söker vi nu en:

Produktutvecklare inom kosmetik och teknik

Som vikarierande produktutvecklare inom teknik och kosmetik kommer du att ansvara för egna produktutvecklingsprojekt, från idé till en färdig produkt. Inom teknik och hushåll ligger fokus på bland annat rengöringsprodukter och bilvårdsprodukter, smörjmedel, impregnering samt färg och lack. Kosmetik inriktar sig på stylingprodukter framförallt inom hårvård men även hudvård. Detta arbete innefattar bland annat att beställa råvaror, utveckla och blanda produkter i laboratoriet samt att ansvara för att produkten kan produceras i stor skala. Det ingår även en del dokumentationsarbete. Du kommer att vara till hjälp vid granskning av etiketter, reklamationer, skriva stabilitetsrapporter och se till att uppdateringar och dokumentation i vårt affärssystem efterföljs. Tjänsten är ett vikariat på minst ett år.

Kvalifikationer:

  •         Teknisk högskoleutbildning inom kemi eller likvärdig utbildning
  •         Erfarenhet av liknande arbete är meriterande men ej ett krav
  •         Förståelse av både svenska och engelska i tal och skrift är ett krav
  •         Vi ser även att du har en god datavana och av MS Office-paketet

Som person ska du vara självständig, strukturerad och tycka om framförallt laborativt arbete men även dokumentationsarbete. En god samarbetsförmåga är också en egenskap som värderas högt. Vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ och besitta god social kompetens.

Du kommer till ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt, vilket också en låg personalomsättning vittnar om. Företaget är fackligt ansluten och du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Paragon Nordic med rekryteringsföretaget Jobway. Läs mer om Paragon Nordic här. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Andersson, nås på telefonnummer 08 520 017 48 eller sofie.andersson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer