Supporttekniker

Logotyp

Supporttekniker

LINK Mobility hjälper företag att kommunicera mobilt med sina kunder. Med sina tjänster för mobil kommunikation och mobila lösningar stärker deras kunder sina kundrelationer för bättre resultat, snabb kontakt och stärkt lojalitet. LINK Mobility är Nordens ledande aktör på området med 16 års erfarenhet, där man vet vad som fungerar och bör undvikas – vilket gett bolaget över 6 000 trogna kunder på marknaden. Vi finns i Sverige, Norge, Danmark, Lettland och Estland och sköter SMS-trafik över hela världen. 

Läs gärna mer på webben under följande länk.

Till Stockholms-kontoret i Skrapan på Södermalm söker vi nu en Supporttekniker.

I rollen som Supporttekniker på LINK Mobility ansvarar du över deras tekniska support där du tar emot felanmälningar och löser de tekniska problem som kan uppstå under dagen. Du arbetar främst med kundkontakt över mail men besvarar även de inkommande samtal som kommer in på supporten.

För att lyckas i rollen ser vi att du är driven och har ett brinnande intresse för teknik. Du är öppen för nya tekniker och intresserar dig gärna för det på fritiden. Då arbetet innebär mycket kundkontakt förutsätter vi att du trivs i sociala situationer och kan hantera svenska väl i tal som skrift. Du har mycket goda kunskaper i hela Officepaketet och är bekväm i att arbeta med Linux. Vi ser gärna att du även har kunskaper inom Java.

Du är vidare en teamplayer som kan arbeta självständigt likväl som i grupp, är strukturerad i ditt arbetssätt och har en förmåga att driva egna processer framåt.

På LINK Mobility erbjuds du en utmärkt arbetsmiljö på våning 22 i Skrapan med fantastisk utsikt och trevliga och drivna arbetskollegor. Dina egna idéer värdesätts där samtliga medarbetare syns och hörs på kontoret. På sikt finns goda utvecklingsmöjligheter och vi erbjuder ofta kurser för vidareutveckling.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LINK Mobility AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander, tel 08-511 617 41. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer